• Starejši dečki 2021/22
  • Člani 2022/23
  • Člani 2021/22
  • Kadeti 2019/20
  • MDA 2019/20
  • Polne tribune
  • Člani 2019/20
  • Ekipa 2016/17 - pokal zmaga
  • Dogajanje med polčasom, Radgona 2014

Rokometni tabor 2024


Prijavo lahko opravite na tej povezavi.

Vodstvo in strokovni štab

Strokovno vodstvo
Alan Potočnjak
trener članske ekipe
Rojen: 26.08.1969
Alan Potočnjak je svoje bogate rokometne izkušnje v igralski karieri začel nabirati v RK Ormož, kjer je že pri 15. letih debitiral v članski ekipi, kjer so njegove dobre igre opazili v mladinski reprezentanci, kjer je igral skupaj s Šerbcem, Likavcem, Pungartnikom, Banfrom, Privškov, Čatrom,...
Naslednja prelomnica v karieri Potočnjaka je prestop v profesisionalno ekipo RK Medveščak, ki je takrat nastopal v zelo močni 1. Jugoslovanski ligi, pri 19. letih. Zaradi vojne je odšel iz Hrvaške in leta 1992 z Dravo osvojim 4. mesto v državi. Tudi v RK Velika Nedelja, kamor je prestopil, dosežejo največji uspeh v zgodovini kluba, preboj v 1. ligo, kjer odigra 4 sezone. Rokometno kariero je pri 40. letih zaključil v domačem RK Ormož, kjer je še prej dosegel tudi z domačim klubom največji uspeh v zgodovini kluba in sicer 3. mesto v državnem prvenstvu, ter 3. mesto v pokalnem tekmovanju. V svoji igralski karieri je zabeležil še nastope v mednarodnem pokalu pokalnih zmagovalcev in pokalu mest oz. pokalu EHF.
V vseh teh letih je v klubih treniral mlajše selekcije. Po igralski karieri je najprej deloval kot pomočnik trenerja Prapotnika pri RK Ormož, ter treniral mladince, kratki čas tudi deloval tudi v RK Gorišnica in pri Ptujski Dravi, kjer je bil nazadnje pomočnik Uroša Šerbca. Zadnje pol sezone svoje znanje delil tudi v ŽRK Ptuj. Od leta 2015 vodi člansko ekipo v RK Pomurje.
Leta 2004 je z RK Ormož bil tudi prvi državni prvak v rokometu na mivki. V zadnji sezoni pa je s puncami letnik 2000 osvojil 2. mesto na prvem državnem tekmovanju v rokometu na mivki za mlajše selekcije.
Matej Šavel
trener mlajših selekcij
Vasja Kozelj
trener mlajših selekcij
 
Vojko Kuhar
pomočnik trenerjev mlajših selekcij in koordinator mlajših ekip in mini rokometa
Rojen: 20.6.1965
Robert RENGEO
tehnični vodja ekip


Vodstvo
Marjan kreslin
predsednik upravnega odbora
Andrej GOMBOŠI
podpredsednik
Mitja Kozelj
podpredsednik
Mateja Hauser
članica
Drago KOSEDNAR
član
Vojko KUHAR
član
Matej FEFER
sekretar


Nadzorni odbor
Rudi HORVAT
Viktor VILD
Robert RENGEO


Disciplinska komisija
Matej FEFER
Dušan TITAN
Štefan BUZETI